ΚΑΤΟΧΟΙ FORD

Οικονομικό πακέτο προσφορών Ford Motorcraft 5+ ειδικά σχεδιασμένο για οχήματα ηλικίας 5 χρόνων και άνω, με σαφείς και ξεκάθαρες τιμές, χωρίς κρυμμένες χρεώσεις. Εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε, από συντήρηση και επισκευές, μέχρι ελέγχους ΚΤΕΟ και ελαστικά. Οι άρτια εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από τη Ford Τεχνικοί Σύμβουλοι και Μηχανικοί φροντίζουν το αυτοκίνητό σας χρησιμοποιώντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και γνήσια ανταλλακτικά Ford.

Το Ford σας είναι σε καλά χέρια

Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί των Εξουσιοδοτημένων Συνεργείων του δικτύου, βοηθούν να διατηρείται το Ford σας σε άριστη κατάσταση και να παραμένει ασφαλές στην οδήγηση. Ταυτόχρονα με τον τρόπο αυτό διατηρεί την αξία μεταπώλησής του. Μπορείτε να είστε σίγουροι πως θα έχετε άριστη σχέση ποιότητας-τιμής και ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας από ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν το όχημά σας μέσα-έξω.

Κατασκευάζουμε τα ανταλλακτικά μας με τα ίδια υψηλά στάνταρ που κατασκευάζουμε και τα αυτοκίνητά μας. Έχοντας πάνω από 100 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή αυτοκινήτων, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να κρατήσετε το Ford σας 100% Ford για δική σας ασφάλεια αλλά και των επιβατών σας. Για να μην πέσετε λοιπόν σε απομιμήσεις, γνήσια ανταλλακτικά Ford.

Τα ελαστικά σας είναι η μόνη σας επαφή με τον δρόμο και κάθε ελαστικό αγγίζει μια περιοχή περίπου στο μέγεθος του χεριού σας. Το καλύτερο μέρος για να αποκτήσετε τα σωστά ελαστικά για το αυτοκίνητό σας είναι ο τοπικός σας Έμπορος/Εξουσιοδοτημένο συνεργείο Ford. Οι ειδικοί μας σας συμβουλεύουν και σας καθοδηγούν ώστε να κάνετε τη σωστή επιλογή ελαστικών, προσφέρουν επώνυμα ελαστικά σε ανταγωνιστικές τιμές και ελέγχουν όλα τα εξαρτήματα ασφαλείας κατά την τοποθέτηση των ελαστικών.

Κατεβάστε το εγχειρίδιο χρήσης του οχήματός σας.

 • Συντήρηση και Έλεγχος Οχήματος την ώρα που περιμένετε
 • Κλείσιμο ραντεβού μέχρι την επόμενη μέρα
 • Παροχή Οδικής Βοήθειας μετά από κάθε Συντήρηση
 • Παροχή Επαγγελματικού Οχήματος Εξυπηρέτησης
 • Πλύσιμο Οχήματος
 • Δωρεάν έλεγχος και συμπλήρωση υγρών σε 6 μήνες
 • Χώρος αναμονής με δωρέαν Wi – Fi
 • Δωρεάν έλεγχος προετοιμασία  και διεκπεραίωση ΚΤΕΟ
 • Παροχή επέκτασης εγγύησης του οχήματος
 • Συλλογή και παράδοση του οχήματος από τον επαγελματικό σας χώρο
 • Δυνατότητα για χρηματοδότηση

Κάντε ένα τέλειο Ford ακόμη καλύτερο

Το όχημά σας πρέπει να είναι τόσο μοναδικό, όσο είστε κι εσείς. Εξατομικεύστε το Ford σας με τη μεγάλη γκάμα αξεσουάρ υψηλής ποιότητάς μας που ταιριάζουν στην προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής σας. Όλα τα αξεσουάρ μας είναι ειδικά κατασκευασμένα ώστε να ταιριάζουν τέλεια στο Ford σας. Προκειμένου να προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και επιδόσεων, κατασκευάζονται και ελέγχονται σύμφωνα με τα πρότυπα της Ford.

Βρείτε πρακτικές συμβουλές και απαντήσεις σε συχνές απορίες εδώ.

Ελπίζουμε ότι όλοι οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Ford θα έχουν μια ευχάριστη οδηγική εμπειρία με το Ford τους. Σε περίπτωση οποιασδήποτε απορίας , μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106001286

H Castrol συνεργάστηκε με τα τμήματα έρευνας και ανάπτυξης της Ford, για να καλύψουν τις απαιτήσεις του κατασκευαστή στις ειδικές τεχνικές προδιαγραφές καθώς και για την βελτιστοποίηση της απόδοσης του κινητήρα του οχήματός σας. Τα αυτοκίνητα Ford βγαίνουν από το εργοστάσιο με λιπαντικά Castrol, τα οποία σας παρέχουν οφέλη από το πρώτο χιλιόμετρο. Συνεχίστε να απολαμβάνετε αυτά τα οφέλη από τη χρήση των λιπαντικών Castrol Professional σε κάθε περιοδική συντήρηση του οχήματός σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού για το service του Ford σας.