απο την εμπειρια μασ

Η στάθμη του καυσίμου στο δείκτη του πίνακα οργάνων θα πρέπει να είναι πάντοτε στο τέταρτο και άνω. Έτσι προστατεύονται:

  • Η εξήγηση είναι απλή: Όταν αφήνουμε να κατεβαίνει χαμηλά το καύσιμο στο ρεζερβουάρ (κάτω του 1/4 ή ρεζέρβα), ότι σκουπίδι, κατακάθι ή βρωμιά υπάρχει στο πάτο απορροφάται από την αντλία καυσίμου. Αυτό με τη σειρά του οδηγείται στα μπεκ για ανάφλεξη κι από κει στο σύστημα εξαγωγής υπό τη μορφή καυσαερίων προς τον καταλύτη και τους αισθητήρες Λ.

Η σωστή λειτουργία του A/C ή κλιματισμού είναι να κλείνει 5 έως 10 λεπτά πριν σβήσετε το κινητήρα δηλαδή πριν φτάσετε στον προορισμό σας (ο αέρας που εισέρχεται από τους αεραγωγούς να είναι κοντά στη θερμοκρασία περιβάλλοντος -όχι παγωμένος).

 Όταν εγκλωβίζεται ψυχρός αέρας στην εβαπορέτα (ψυγείο A/C)  τότε αναπαράγονται μύκητες και βακτήρια με συνέπεια δυσάρεστες οσμές στο εσωτερικό (μυρωδιά μούχλας) και επιβάρυνση της υγείας των επιβατών.

Η συντήρηση του A/C ή κλιματισμού είναι απαραίτητη για να καθαρίζεται το σύστημα από μικρόβια (αλλαγή φίλτρου οσμών/γύρης, απολύμανση) , να λιπαίνεται ο συμπιεστής, να απομακρύνονται τυχόν γρέζια  από το σύστημα (κάτι που προκαλεί ζημιά) και να υπάρχει καλή απόδοση ψύξης.

Τώρα πλέον που η εξέλιξη της τεχνολογίας των κινητήρων εσωτερικής καύσης είναι τέτοια που να επιτρέπει τη συντήρηση ανά 1 έτος ή 2 έτη, εμείς στη Ford Κωνσταντίνου πιστεύουμε ότι ένας πλήρης τεχνικός έλεγχος ανά 6μηνο είναι απαραίτητος.

Προτεραιότητα για μας έχει η Ασφάλεια.

Απλά περάστε για ένα Δωρεάν Τεχνικό Έλεγχο για να νιώθετε & να είστε ασφαλείς κι ας μη χρειάζεται να κάνουμε τίποτα. 

Ο έλεγχος πίεσης ελαστικών θα πρέπει να γίνεται κάθε 2 μήνες. Με το τρόπο αυτό επιτυγχάνεται:

autumn-driving-600x375 (400 x 250)

Προετοιμαστείτε για τη χειμερινή περίοδο και ελάτε για ένα Δωρεάν Φθινοπωρινό Check-up. 

 

Battery Test:

Αντιψυκτικό:

Μάκτρα:

af5384eed469d5e1660b642f1488b1a1 (451 x 250)

Σε μια εποχή που οι τιμές των καυσίμων έχουν πάρει την ανιούσα, η οικονομική οδήγηση είναι MUST = “We must drive as ecomically as possible”.

Οι κυριότεροι παράγοντες που βοηθούν στην οικονομική οδήγηση είναι οι ακόλουθοι: 

Η Νέα λύση απολύμανσης εσωτερικού χώρου αυτοκινήτου απο την Texa. Το AIR2 SAN είναι ένα προϊόν που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου στην Ιταλία. Αναμένεται ότι, μετά την ανάπτυξη της πανδημίας COVID-19, η απολύμανση θα γίνει η πιο κοινή και συνήθης εργασία συντήρησης οχημάτων σε όλο τον κόσμο.
Η TEXA έχει αναπτύξει για το σκοπό αυτό μια ξεχωριστή γραμμή παραγωγής ειδικά αφιερωμένη στην αυτοκινητοβιομηχανία. Τα αυστηρά κριτήρια και οι αποκλειστικές λειτουργίες εγγυώνται την εξάλειψη οποιουδήποτε βακτηρίου ή ιού.
Χάρη στην ιδιαίτερη και αποκλειστική διαδικασία κατά την οποία, στο τέλος του κύκλου, το όζον μετατρέπεται σε οξυγόνο, το AIR2 SAN είναι η μόνη απολυμαντική συσκευή για την αυτοκινητοβιομηχανία στην αγορά, η οποία εγγυάται τη σωστή ποιότητα του αέρα πριν επιστρέψει το όχημα στον πελάτη. Σημαντικό, τόσο για την προστασία οδηγού και επιβατών όσο και τους χρήστες της συσκευής.
Η TEXA SpA έλαβε πρόσφατα επίσημη ενημέρωση ότι η συσκευή απολύμανσης AIR2SAN καταπολεμά τον ιό Covid-19! Ο βιολόγος καθηγητής Andrea Crisanti του Τμήματος Μοριακής Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Πάδοβας έχει ήδη πιστοποιήσει ότι η συσκευή Texa AIR2SAN είναι 99,9% ιοκτόνος του ιού Sars Cov-2. Ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα “Covid-19” θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα για τo AIR2SAN App (Android και Apple) για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο πιστοποιητικό που αποκτήθηκε.